Medewerkers

    Monique de Bruin

Monique de Bruin

Makelaar o.z.
Toen ik ca. 20 jaar geleden bij de verkoop van ons huis telkens de regie in eigen hand wilde nemen, wist ik waar mijn toekomst lag. Ik verruilde na 12,5 jaar mijn baan als officemanager bij een bouwbureau in voor een baan in de makelaardij.  Door mijn affiniteit en betrokkenheid kreeg ik juist in de mindere jaren op de woningmarkt de kans om mij te ontplooien op alle fronten in zowel De Meern, Utrecht en omliggende wijken en plaatsen. Daarnaast vind ik het geven van verkooptips een belangrijk onderdeel want een eerste indruk is essentieel.

Begin 2016 kreeg ik de kans mijn eigen makelaarskantoor te starten in samenwerking met Hollands Best Makelaars & Taxateurs Amsterdam. Ik greep deze uitdaging met beide handen aan omdat het team goed bij mij aansluit en net als ik passie heeft voor de makelaardij met vooral oog voor onze opdrachtgevers; tevredenheid is voor mij het allerbelangrijkste en ik ga tot het uiterste om een woning zo goed mogelijk te verkopen. 

Hierbij is communicatie een zeer belangrijk onderdeel, dit is ook de voornaamste reden geweest om deze stap te nemen. Direct contact met opdrachtgevers geeft geen ruis en voorkomt miscommunicatie. Of je nu een woning moet verkopen of een woning wilt aankopen, snel schakelen is in deze markt essentieel en daar kun je bij mij van op aan!
Of u nu in De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen e.o. woont, ik maak graag een vrijblijvend afspraak om het u mijn persoonlijke en succesvolle aanpak te bespreken. Afspraken buiten reguliere kantoortijden zijn bij mij uiteraard ook mogelijk.

Aanbod van Monique de Bruin