Medewerkers

Niet uw standaard makelaar.

Als makelaar kijk ik naar het potentieel met een bredere focus, waaronder het promoten van de unieke aspecten van een woning die over het hoofd kunnen worden gezien. Mijn kracht ligt in het waarderen van een woning in de breedste zin van het woord; als investering, als woning, als bedrijf, als vrijplaats. Het vermogen om vooruit te denken en te visualiseren helpt bij het bepalen van de juiste scène voor verkoop en aankoop.

Ik ben in 2004 begonnen als management trainee in Manchester, bij ABN AMRO Bank. Ook ben ik accountant geweest in de verzekerings- en hypotheekmarkt bij Aegon en was ik consultant en interim-directeur in de callcentertak. Deze ervaringen heb ik gebruikt bij het ontwikkelen en succesvol uitvoeren van mijn eigen koffie- en gelatoconcept, dat nog steeds zeer succesvol is. Ik haal mijn inspiratie uit mijn levenservaringen en na 3 jaar reizen over de hele wereld ben ik verrijkt door verschillende culturen, waardoor ik mijn blik heb verbreed. Dit heeft een goede basis gevormd om er achter te komen wie ik ben, wat ik wil bereiken en een passie voor het leven in alle opzichten.

De Zuidkant van Amsterdam heeft een eclectische en diverse gemeenschap en profiteert van de natuur, die om de hoek ligt, net als de bloeiende stad Amsterdam. De Zuidzijde is erg in beweging en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Het is is een spannend gebied om in te wonen, te werken en te ontspannen. 

Naast het feit dat ik een freelance makelaar ben, run ik een bed and breakfast, een ambachtelijke boutique food truck en creëer ik verschillende concepten voor zakelijke mogelijkheden. Kans, passie en enthousiasme zijn belangrijke waarden in mijn leven en die ik benut in elk project.

Voor een mooi appartement, villa of woning heb ik de juiste referenties voor makelaars.