Medewerkers

    John Breed

John Breed

Register Taxateur / Makelaar o.z.

Na 20 jaar in dienst te zijn geweest bij verschillende grote kantoren ben ik in 2012, ondanks de turbulentie in het economische klimaat van toen, als zelfstandig ondernemer van start gegaan met ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. Inmiddels heb ik de volgende stap genomen met ons 2e kantoor op de Zuidas, wat nu onze basis is. 

Het blijft voor mij een uitdaging om ons in deze markt te onderscheiden. De extra service, kwaliteit en vakinhoudelijk advies die ik bied, is uitermate belangrijk om het doel van onze klanten zo snel mogelijk te bereiken.

Mijn specialismes zijn het Bedrijfsmatig Vastgoed voor onze beide kantoren in Amsterdam en Utrecht. Daarnaast verzorg ik alle taxaties van woningen en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Ik ben een nuchtere, flexibele en persoonlijk betrokken makelaar die zijn weg kent in en bekend is met de plaatselijke markt. Samen met mijn collega's, voor de verkoop en aankoop van de woningen, vorm ik een club met enthousiaste en sterk gemotiveerde professionals. En daar profiteert u als klant van.

Overweegt u om uw pand te verkopen, te verhuren, aan te kopen of wilt u informatie, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw vragen en wensen met u te bespreken.