Amsterdam

U wilt een huis kopen. Hoe pak ik dat aan?

U heeft besloten het huis van uw dromen te willen kopen. Dat is een hele stap en dan wil je niks aan het toeval overlaten. Het is op dit moment een echte verkopersmarkt en er zijn veel kapers op de kust. Professionele aankoopbegeleiding is dan onmisbaar. Er komen veel vragen bij u op, zoals wat is een goed bod op het huis? Op basis van welke voorwaarden moet ik bieden? Betaal ik niet teveel voor het huis? Dit is maar een kleine greep uit de vragen waarmee u als koper te maken krijgt. Dat is het punt waar u ons belt.

Wij geven u als uw persoonlijke aankoopmakelaar de antwoorden op al uw vragen en aan de hand van een taxatie geven wij u een eerlijke en reële waarde van het huis wat u wilt kopen. Wij brengen daarnaast alle belangrijke informatie over het huis voor u in kaart: van verborgen gebreken tot erfdienstbaarheden en van de bouwkundige staat tot de bestemmingsplannen van het gebied waar het huis staat. U komt dus goed beslagen ten ijs. Vervolgens starten wij met de verkoper of diens makelaar de onderhandelingen over onder andere de vraagprijs, de over te nemen roerende zaken, de ontbindende voorwaarden, de aanvaarding etc.

Zoals u ziet begeleiden wij u van a tot z als u een huis wilt kopen. Wij realiseren voor u de beste aankoopprijs. En dat voor een scherp tarief. Dat is onze toegevoegde waarde.

Neem contact met ons op Bel met ons Mail met ons

John Breed - Register Taxateur / Makelaar o.z. BVG

John is onze medewerker die je alles kan vertellen over taxaties in Amsterdam.

"Mijn specialisme is Bedrijfsmatig Vastgoed. Daarnaast verzorg ik alle taxaties van woningen en Bedrijfsmatig Vastgoed." - John Breed

Kom meer te weten over John Bel met John Mail met John