Utrecht

Een huis kopen is niet zomaar iets. Het is immers een spannende beslissing die u hoogstwaarschijnlijk slechts enkele keren in uw leven neemt. Ondersteuning bij de aankoop van een huis is daarom vaak gewenst. Zo dient u bijvoorbeeld met vele juridische, bouwkundige en financiële zaken rekening te houden, terwijl uw kennis op die gebieden wellicht tekortschiet. Daarom is het aan te raden om ons als uw aankoopmakelaar in te schakelen voor goede aankoopbegeleiding.

Wij helpen u met het regelen van de vele zaken die bij de aanschaf van een huis komen kijken. Wanneer u kiest voor aankoopbegeleiding houdt dat ook in dat we professionele prijsonderhandelingen voor u uitvoeren en u begeleiden bij de juridische afhandeling. Ten slotte is een groot voordeel dat de kosten pas achteraf door ons in rekening worden gebracht. Pas op het moment dat de woning uw eigendom wordt.

Monique de Bruin - Makelaar o.z.

Monique is onze medewerker die je alles kan vertellen over het kopen van een woning in de omgeving van Utrecht.

"Ik ga graag met u op zoek naar uw droomhuis. Bezichtigingen buiten reguliere kantoortijden zijn uiteraard mogelijk" - Monique de Bruin

Kom meer te weten over Monique Bel met Monique Mail met Monique
Reviews

Aardige vakkundige makelaars. Korte lijnen, snelle reactie. Heel persoonlijk. Punctueel. Anders dan 'de rest'. Prima !

Dhr. Robert Riebel

Bekijk alle reviews