Taxaties

Financiële dienstverleners verplichten u niet om in alle gevallen een bouwkundige keuring te laten opmaken. Dit geldt wel voor een taxatierapport. De hypotheekverstrekker wil zekerheid hebben over de waarde van de woning. Deze dient immers als onderpand voor de te verstrekken hypotheek.

Het taxatierapport moet door een onafhankelijke derde partij worden opgesteld. Hierin kan de hypotheekverstrekker bemiddelen, maar u bent vrij in de keuze voor een taxateur. Het taxatierapport geeft slechts een globaal inzicht in de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van de woning.

Met een taxatie via Hollands Best Makelaars & Taxateurs bent u verzekerd van betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw woning. Wij leveren snel en kennen de regio goed. Onze taxateurs staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid.

Neem contact met ons op Bel met ons Mail met ons

John Breed - Register Taxateur / Makelaar o.z.

John is onze medewerker die je alles kan vertellen over taxaties in Amsterdam.

"Mijn specialisme is taxaties van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast verzorg ik ook de verkoop en verhuur van Bedrijfsmatig Vastgoed." - John Breed

Kom meer te weten over John Bel met John Mail met John