Hollands Best Makelaars & Taxateurs

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij u Hollands Best Makelaars & Taxateurs aan uw zijde wenst. Bijvoorbeeld als u uw huis zo snel mogelijk wilt verkopen voor de beste prijs. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Of heeft u de beslissing genomen om een huis te aankopen? Tijdens de zoektocht naar een huis kunt u dan wel wat hulp gebruiken. Niet alleen in Amsterdam fluctueert het aanbod sterk maar in de gehele randstad en is het soms nodig om zeer snel te reageren. In overgangsperiodes - denk aan een plotseling vertrek naar het buitenland - begeleiden wij het verhuren van uw bestaande woning en kunnen desgewenst het beheer overnemen. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam en in Utrecht / Leidsche Rijn.

Dit doen wij niet alleen voor uw woning maar ook voor uw Commercieel Vastgoed. 

In al die gevallen is Hollands Best Makelaars & Taxateurs uw partner. Door ons brede netwerk zijn wij de markt vaak net een stapje voor. Wij zijn flexibel, persoonlijk betrokken en staan 24/7 voor u klaar, dus ook 's avonds en in het weekend.  

Wij staan u bij in het hele proces rondom verhuizen en adviseren u over de juiste koers voor uw situatie. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan vertellen wij graag hoe wij erin slagen om vraag en aanbod perfect te combineren en hoe wij onze kennis van zaken (en de lokale marktsituatie) voor u zullen inzetten.