Listings

For sale: Molenpolder, 3453 NZ De Meern
Type of residence Parking, underground car park
Acceptance By consultation
€7,500

General

In de wijk Veldhuizen in de afgesloten parkeergarage van winkelcentrum De Veldhof, bieden wij aan een ruime HOEK parkeerplaats. Ideaal want het parkeerprobleem in de wijk is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en ook weten bezoekers van winkelcentrum De Veldhof, vooral bij slecht weer, de weg naar de openbare parkeergarge inmiddels goed te vinden. Een opvallende verschuiving die waarschijnlij... More info
  • Features
    All characteristics
    Type of residence Parking, underground car park
    Status Available
    Offered since 03 April 2019

Features

Offer
Reference number 00039
Asking price €7,500
Service costs €24.12
Acceptance By consultation
Offered since 03 April 2019
Last updated 16 April 2019
Construction
Type of residence Parking, underground car park
Type of construction Existing estate
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

In de wijk Veldhuizen in de afgesloten parkeergarage van winkelcentrum De Veldhof, bieden wij aan een ruime HOEK parkeerplaats. Ideaal want het parkeerprobleem in de wijk is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en ook weten bezoekers van winkelcentrum De Veldhof, vooral bij slecht weer, de weg naar de openbare parkeergarge inmiddels goed te vinden. Een opvallende verschuiving die waarschijnlijk mede is ontstaan doordat jongeren door de krapte op de markt langer thuis blijven wonen en veelal in het bezit zijn van een auto. Het aantal auto's per huishouden is de laatste jaren dan ook behoorlijk gestegen.

De parkeergarage bevindt zich onder de Plus en is voorzien van een elektrisch toegangshek, toegankelijk middels een keycard. De servicekosten bedragen € 24,12 per maand. Vanuit de parkeergarage kun je middels de roltrap de supermarkt en overige winkels bereiken.
Uiteraard is de parkeerplaats ook geschikt voor bezitters van oldtimers of motoren.

Ligging
De wijk Veldhuizen ligt gunstig ten opzichte van Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. De parkeerplaats is ideaal om bijvoorbeeld een oldtimer, motor of tweede auto te stallen. De parkeerkosten in Utrecht zijn onlangs fors verhoogd en aangezien de verwachting is dat het parkeren alleen maar duurder en schaarser wordt, is een eigen parkeerplaats in nabij Utrecht voor de toekomst geen overbodige luxe.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Photos

Extra

Recently viewed