Beschrijving

WEER BESCHIKBAAR!! 

Heerlijk licht 2-kamer appartement met balkon gelegen op de tweede verdieping met een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een berging in de onderbouw. Het appartementencomplex ligt centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. In de nabije omgeving bevindt zich op loopafstand het populaire Arena Park met natuurlijk de Johan Cruijff Arena, Arena Woonmall, Pathé bioscoop, AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall), Ziggo Dome, Arena Boulevard en winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast op korte afstand diverse lage- en hoge scholen, de internationale school, een gezondheidscentrum, het Academisch Medisch Centrum (AMC), en het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas. De bereikbaarheid is meer dan uitstekend met diverse openbaar vervoer (bus, trein, metro) en uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10).

Het moderne appartementencomplex is gebouwd onder architectuur in 2006 en is goed geïsoleerd (energielabel A). Het complex maakt deel uit van de gezonde Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 102,90 per maand. De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Indeling:
Op de begane grondverdieping is een centrale gemeenschappelijke hal met een lift en een gezamenlijk trappenhuis. Zo komt u op de tweede etage van dit twee kamer appartement. Ruime hal met videofoon. Bergkast met wasmachine-/droger-aansluiting. Afzonderlijke toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje. De ruime badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een bad met douchemogelijkheid. Het appartement heeft een zeer ruime slaapkamer. De lichte, ruime woonkamer beschikt over grote openslaande deuren naar het balkon. Open keuken. De gehele woning is voorzien van eiken zwevende parketvloer. De gehele woning is in basis staat waardoor u het geheel naar eigen wens kunt maken.

In de onderbouw treft u een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging aan.
De woning staat op erfpachtgrond, deze is uitgegeven per 1 november 2004 onder de algemene voorwaarden Gemeente Amsterdam 2000. De canon is afgekocht tot en met 31 oktober 2054.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2006
• Woonoppervlakte ca. 49 m²
• Energielabel A
• Servicekosten ca. € 102,90 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-10-2054
• Liftinstallatie en intercom
• Eigen parkeerplaats in de onderbouw
• Eigen berging in de onderbouw

Kenmerken