Beschrijving

Op de eerste etage gelegen 4-kamerappartement van ca. 80m² met woonkeuken. Het is rustig gelegen, maar toch op loopafstand van winkelcentrum Reigersbos, basisschool en openbaar vervoer.

Voor het gebouw kan op de parkeerplaats gratis worden geparkeerd. De buurt ziet er verzorgd uit en winkels (winkelcentrum Reigersbos), scholen, openbaar vervoer, AMC, Ikea en uitvalswegen liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement. Op enkele fietsminuten liggen diverse recreatiegebieden zoals de 'Gaasperplas' en het pittoreske Abcoude. Het centrum van Amsterdam en Schiphol is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken!

Via de afgesloten centrale hal gaat u met de trap naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde van woning is de keuken gesitueerd. Dit is een moderne witte keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon gelegen op de oostzijde met vrij zicht op straat en groenvoorzieningen.

Naast de keuken liggen 2 slaapkamers. Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen. Deze is ruim en heeft toegang tot het balkon gelegen op het westen. Vanuit de woonkamer is de 3de slaapkamer/werkkamer te bereiken. Op de vloer ligt laminaat door de gehele woning. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een bad met douchegelegenheid en wastafel. Tevens is hier een wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet met fonteintje.

Het ruime balkon aan de achterzijde is gelegen op het westen. Aan de voorzijde bij de keuken is een klein balkon gelegen op het oosten.

- woonoppervlakte 78,5 m2
- bouwjaar omstreeks 1986;
- gehele appartement is v.v. dubbele beglazing;
- de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2035, aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is aangevraagd met de gunstige voorwaarden;
- servicekosten € 143,57 per maand;
- berging in onderbouw

Kenmerken