Aanbod

image1
Te koop: Molenpolder, 3453 NZ De Meern
Type object Parkeergelegenheid, parkeerkelder
Aanvaarding In overleg
€ 7.500,- k.k.

Algemeen

In de wijk Veldhuizen in de afgesloten parkeergarage van winkelcentrum De Veldhof, bieden wij aan een ruime HOEK parkeerplaats. Ideaal want het parkeerprobleem in de wijk is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en ook weten bezoekers van winkelcentrum De Veldhof, vooral bij slecht weer, de weg naar de openbare parkeergarge inmiddels goed te vinden. Een opvallende verschuiving die waarschijnlij... Meer informatie
  • Kenmerken
    Alle kenmerken
    Type object Parkeergelegenheid, parkeerkelder
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Woensdag 3 april 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00039
Vraagprijs € 7.500,- k.k.
Servicekosten € 24,12
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 3 april 2019
Laatste wijziging Dinsdag 16 april 2019
Bouw
Type object Parkeergelegenheid, parkeerkelder
Soort bouw Bestaande bouw
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

In de wijk Veldhuizen in de afgesloten parkeergarage van winkelcentrum De Veldhof, bieden wij aan een ruime HOEK parkeerplaats. Ideaal want het parkeerprobleem in de wijk is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en ook weten bezoekers van winkelcentrum De Veldhof, vooral bij slecht weer, de weg naar de openbare parkeergarge inmiddels goed te vinden. Een opvallende verschuiving die waarschijnlijk mede is ontstaan doordat jongeren door de krapte op de markt langer thuis blijven wonen en veelal in het bezit zijn van een auto. Het aantal auto's per huishouden is de laatste jaren dan ook behoorlijk gestegen.

De parkeergarage bevindt zich onder de Plus en is voorzien van een elektrisch toegangshek, toegankelijk middels een keycard. De servicekosten bedragen € 24,12 per maand. Vanuit de parkeergarage kun je middels de roltrap de supermarkt en overige winkels bereiken.
Uiteraard is de parkeerplaats ook geschikt voor bezitters van oldtimers of motoren.

Ligging
De wijk Veldhuizen ligt gunstig ten opzichte van Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. De parkeerplaats is ideaal om bijvoorbeeld een oldtimer, motor of tweede auto te stallen. De parkeerkosten in Utrecht zijn onlangs fors verhoogd en aangezien de verwachting is dat het parkeren alleen maar duurder en schaarser wordt, is een eigen parkeerplaats in nabij Utrecht voor de toekomst geen overbodige luxe.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken