Beschrijving

Was je net te laat of greep je net mis bij onze vorige woning aan de Fazantenkamp? Dan krijg je een nieuwe kans met deze nagenoeg identieke woning met als groot voordeel dat je nog geheel naar eigen smaak kunt moderniseren of vergroten!

Deze 3-laags woning met parkeerplaats op eigen grond, berging aan de voorzijde, diepe zonnige achtertuin op het zuidoosten, tuingerichte woonkamer, keuken aan de voorzijde, eerste verdieping met drie slaapkamers en een complete badkamer en een ruime tweede verdieping met voorzolder en een vierde grote slaapkamer voorzien van Velux dakraam, over de volle lengte.
De woning heeft echt enorm veel potentie! Een aanbouw, serre (zie de optionele foto), veranda achterin de tuin, het plaatsen van dakkapellen of zoals al vele woningen thans hebben, verruimen badkamer en entree middels een aanbouw aan de voorzijde, het is allemaal mogelijk.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas en de houten kozijnen op de eerste verdieping zijn in 2018 vervangen door kunststof. Huidige bewoners hebben in 2002 aan de achterzijde een extra stukje grond van 19 m2 bijgekocht van de gemeente Maarssen waardoor de achtertuin een diepte heeft van maar liefst 13 meter. Door de ligging op het zuidoosten kun je de gehele dag van de zon genieten. 

Onze makelaar vertelt je graag over de mogelijkheden tijdens een uitgebreide rondleiding. Uiteraard nemen wij hierbij de Corona maatregelen in acht!

Ligging:
De woning ligt ideaal aan een rustig en kindvriendelijk woonerf. Naast een parkeerplaats op eigen terrein aan de voorzijde, zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen. In de wijk kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen.  Uitgebreid winkelen kun je op winkelcentrum Bisonspoor. Het openbaar vervoer is goed geregeld en er is een bushalte in de buurt. Tevens heeft Maarssenbroek een eigen NS-station en is de rondweg naar de A2 eenvoudig en snel te bereiken. 
Er zijn voldoende basisscholen, gezondheidsvoorzieningen, sportscholen, en sportverenigingen, zoals voetbal, tennis en in Maarssen-dorp korfbal en hockey. Er zijn diverse kinderdagverblijven en er is een recreatiebad (Safari). Ook op het gebied van wandelen/joggen zit je goed met het nabijgelegen Wijkpark of de Haarrijnseplas.

Indeling

Entree, hal, meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegang naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer ligt keuken voorzien van vaatwasser, koel-/vriescombinatie, keramische kookplaat en afzuigkap. De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en ideaal is hier de provisie(trap)kast.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers van goede afmeting en een ruime badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel, tweede toilet en radiator.

Tweede verdieping

Ruime voorzolder waar naast de CV-ketel (2012), de wasmachine en droger zijn gesitueerd. De vierde slaapkamer met Velux dakraam aan de achterzijde, igt over de volle lengte van de woning en heeft een keukenblok onder andere voorzien van een spoelbak.

Tuin

De achtertuin ligt ideaal, op het zuidoosten, waardoor je de hele dag van de zon genieten. De houten berging achterin de tuin kan nog worden omgetoverd tot een overkapte veranda! Doordat huidige bewoners een extra stukje grond hebben bijgekocht is er een diepte van 13 meter ontstaan. 

De voortuin (ca. 5x5 m) met eigen parkeerplaats ligt op het noordwesten. Ideaal voor bijvoorbeeld het uitladen van zware boodschappen en je hebt altijd je eigen plekje!

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1976;
- Woonoppervlakte 113 m2;
- Bijgekocht stukje grond(tuin) van 19 m2;
- Achtertuin ca. 13 meter diep en 5 meter breed;
- Stenen berging  aan de voorzijde en houten berging in de achtertuin;
- Parkeerplaats aan de voorzijde op eigen grond;
- De CV-ketel, merk Vaillant, is geplaatst in 2012 en jaarlijks onderhouden;
- In 2018 zijn de kozijnen op de 1e verdieping vervangen door kunststof;
- Energielabel C geldig tot 28 juli 2030;
- Oplevering ook mogelijk begin 2021.

Kenmerken